De eerste dag zit erop. Gisteren moesten de dames floret schermen. Van de drie Nederlandse dames zijn er twee door gegaan!

?Na de poules gingen er 69 van de 90 schermsters door. Helaas is Saskia van Erven 72e geworden en gaat zij niet door naar de eliminatie ronde. Indra Angad-Gaur 50e en Djinn Geurts 38e hebben zich wel geplaatst voor de eliminatie rondes. Zij zullen vandaag verder schermen bij de laatste 64. Op het moment van schrijven zijn hun tegenstanders nog niet bekend.
Vandaag zijn ook de voorrondes voor het heren degen schermen. Hier zullen Stefan Damen, Wouter den Otter, Arwin Kardolus en Bas Verwijlen in actie komen.
Het beloofd vandaag een spannende dag te worden. Hoe zal het met de floret dames gaan in de eliminatie? En wie van de heren degen? zal zich vandaag plaatsten voor de eliminatie rondes?
Helaas is de directe tv verbinding naar Turijn niet goed maar morgen wordt op eurosport een samenvatting gegeven van het weekend, dit zal van 10 tot 11 worden uitgezonden. \'s Avonds zal er ook een live uitzending zijn van de finales vrouwen sabel en mannen degen. Deze uitzending zal van 18:30 tot 20:00 worden uitgezonden.