Selectieprocedure voor de internationale jeugdtiteltoernooien
De selectieprocedure en de limieten voor de internationale jeugdtiteltoernooien zijn aangepast. Het gaat om de Europese Kampioenschappen voor Cadetten en Junioren en om de Wereldkampioenschappen voor Cadetten en Junioren.

Selectieprocedure voor de internationale jeugdtiteltoernooien
De selectieprocedure en de limieten voor de internationale jeugdtiteltoernooien zijn aangepast. Het gaat om de Europese Kampioenschappen voor Cadetten en Junioren en om de Wereldkampioenschappen voor Cadetten en Junioren. In de nieuwe versie van het handboek Schermer revisie zullen deze wijzigingen ook worden opgenomen. Het document "selectieprocedure int. titeltoernooien jeugd" bevat alvast de details van deze nieuwe selectieprocedure. Ook vind je aangehecht aan dit document twee bijlagen: één bijlage met de Cadettencircuitwedstrijden en een andere bijlage met de Junioren Wereldbekerwedstrijden. Voor de EK's is een intentieverklaring vereist. Denk aan de termijn!


Aanmelden voor wedstrijden
Voor een handig overzicht van de aamelding voor de verschillende soorten wedstrijd, zie het attachment Aanmelding uit handboek Schermer.


 
Internationale contacten
Binnen het bestuur zijn Bert van de Flier en Etienne Van Cann verantwoordelijk voor het onderhouden van internationale contacten.
 


Chefs de Délégation 2014
Voor de internationale titeltoernooien in dit seizoen zullen de volgende personen optreden als Chef de Délégation:

ECK/JEK Jeruzalem  Matthijs Rohlfs
WJK/WCK Plovdiv Shahram Massoumi
EK Strasbourg Martin Ariaans
WK  Kazan