Diverse vacatures voor het bestuur:

Wiebe Mokken, onze voorzitter, heeft aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor een volgende termijn en zal op de komende ALV aftreden. Bert van de Flier, die momenteel de secretaris en penningemeester functies uitvoert heeft aangegeven het penningmeesterschap binnen n jaar te willen overdragen. Voor beide functies worden op korte termijn kandidaten gezocht. Om de interne en externe communicatie te verbeteren zoeken wij een bestuurder public relations.

VOORZITTER
Wij zoeken een ...

PENNINGMEESTER
In deze tijd waarin de subsidies wegvallen en naar aleternatieve inkomsten gezocht moeten worden id de penningmeester van cruciaal belang. Wij zoeken een ondernemende persoonlijkheid met een financiële achtergrond.

PR-BESTUURDER
We zoeken een enthousiast persoon die mee wil denken aan het verder verbeteren van de communicatiemedia van de KNAS. In de komende tijd is het de bedoeling een aantal media beter in te zetten. Iedereen die hier goede ideeën over heeft en mee wil helpen die waar te maken, kan haar of zijn enthousiasme kenbaar te maken via secretaris@knas.nl, of neem contact op met het bondsbureau.


Als uw interesse is gewekt, of als u iemand kent die mogelijk interesse zou kunnen hebben, dan wordt u van harte uitgenodigd mogelijke kandidaten contact op te laten nemen met de secretaris via secretaris@knas.nl of via het bondsbureau. Ook als u nadere informatie wilt hebben over praktische zaken als tijdsbesteding. De bestuursprofilen zijn beschreven in het document rechts van deze tekst. Het takenpakket kan in nader overleg met de andere leden van het bestuur en de medewerkers van het bondsbureau worden vastgesteld.