Jeugd Equipecompetitie (JEC)

De Jeugd Equipecompetitie (JEC) is een laagdrempelige manier om meer schermplezier te bieden op regelmatige basis. De competitie vergroot het aantal scherm-uren zonder dat het nodig is om het hele land door te reizen.

Op deze pagina vindt u veel documenten met informatie over de JEC. De eerste ronde zal worden gehouden in het najaar van 2021. De definitieve data en speellocaties kunnen pas worden gepubliceerd wanneer bekend is hoeveel equipes er per wapen meedoen. De voorlopige planning is als volgt:

De volgende data zijn op dit moment aangewezen als mogelijke speeldag:
Zaterdag 23 oktober
Zaterdag 6 november
Zaterdag 13 november (In verband met verplaatsing JPT)
Zaterdag 27 november
Zaterdag 11 december

Daarnaast zijn er een reservedag aangewezen waar mogelijk verplaatste / inhaalwedstrijden op kunnen plaatsvinden, namelijk:
Zaterdag 4 december

 

Deadline inschrijving van equipes door verenigingen:

Zondag 19 september is de uiterste inschrijfdatum voor de najaarseditie van de Jeugd Equipe Competitie van het seizoen 2021/2022. Voor meer informatie over het inschrijven van teams voor de JEC kunt u de “Handleiding aanmelden teams JEC” raadplegen. Daarnaast kunt u de profielen voor competitiecoördinator en equipeleider vinden in de kolom rechts op deze pagina.

 

Locaties:

De wedstrijden van de JEC worden gehouden op locaties bij verenigingen. Een vereniging kan zich aanmelden om een of meer thuiswedstrijden te organiseren. Dit doen zij door een mail te sturen met onderwerp “Organiseren thuiswedstrijd + naam vereniging” naar jec@knas.nl. De vereniging kan dan worden benaderd om op 1 (of meer) van bovengenoemde data een thuiswedstrijd te organiseren. Voor het organiseren van 1 competitieronde per leeftijdscategorie ontvangt de organiserende vereniging een bijdrage van €30,- van de KNAS. Organiseert een vereniging voor meerdere poules een thuiswedstrijd tegelijk dan geldt deze vergoeding per poule. Bij twee poules is dat dus €60.-.

Kijk voor meer informatie op jec.knas.nl. Wilt u bijdragen aan vormgeving en/of uitrvoering dan kunt u hier contact opnemen met Teun Plantinga.