KNAS-Website
Met deze vernieuwde website is invulling gegeven aan twee belangrijke wensen van het KNAS bestuur aan de website van de KNAS, nl.:

  1. Het bedienen van de diverse groepen, .b.v. topsporters, leraren, verenigingsbestuurders, door middel van het koppelen van alle pagina's en berichten op de KNAS-site aan de doelgroepen.
  2. Meer en betere interactie tussen het bestuur en leden en meer interactie tussen leden onderling.

Doelgroepen
Deze website is opgezet om diverse groepen binnen het schermen optimaal te kunnen bereiken. De volgende doelgroepen zijn onderkend:

Bond
Personen die geïnteresseerd zijn in bondszaken.
Jeugdschermen
Personen die geïnsteresseerd zijn in jeugdschermen. B.v. jeugdige schermers, ouders, leraren en bestuurders van verenigingen met (veel) jeugdschermers.
Leraar
Trainers, maître's, maar ook schermers die ambitie hebben leraar te worden
Nieuwkomer
Personen die geïnteresseerd om de schermsport te beoefenen of juist begonnen zijn met schermen.
Pers
Uiteraard de pers maar ook personen die geïnteresseerd zijn in de persberichten van de KNAS.
Scheidsrechter
Naast scheidsrechters ook personen die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen van het jureren.
Schermer
Deze doelgroep betreft de breedtesportschermers.
Topsport
Onze topsporters en hun begeleiders, trainers en uiteraard een ieder die geïnteresseerd is in het topschermen.
Vereniging
Bestuurders van verenigingen.
Veteranen
Onze meest ervaren schermers.
Wedstrijdorganisatie
Leden van wedstrijdorganisaties.

 

Zoals gebruikelijk met iedere taxonomie zal een ieder zichzelf herkennen in meer of mindere mate in één of meerdere doelgroepen. Bij het inrichten van uw account kunt u aangeven in welke doelgroepen u zicht het beste thuis voelt. Na het inloggen op de KNAS-site krijgt u een overzicht van alle nieuwe pagina's en berichten bedoeld voor uw doelgroepen.

Interactie
U kunt als lid van de KNAS een reactie plaatsen op alle nieuwsberichten, blogs van het bondsbestuur en op een groot aantal pagina's op deze website. Uiteraard kunnen andere leden, maar ook het bondsbestuur, reageren op uw reactie.

Deze website heeft een forum waarop ieder KNAS lid op eigen initiatief een bericht plaatsen waarop andere leden en het bestuur kunnen reageren.

Tevens houden de bestuursleden een blog bij, zodat wij leden beter inzicht krijgen in wat er leeft onder de KNAS bestuursleden. Uiteraard kunnen alle KNAS leden reageren op de blogs van het KNAS bestuur.

Account
Ieder KNAS lid krijgt een eigen account op deze website.

U kunt zelf geen account aanmaken op deze website. In de komende weken zullen de accounts voor KNAS leden worden aangemaakt. U krijgt automatisch bericht zodra een account voor u is aangemaakt.

Feeds
Om de op de laatste nieuwsberichten en nieuwe artikelen te volgen is het niet langer noodzakelijk dat u regelmatig de KNAS-site bezoekt. U kunt eenvoudig up-to-date blijven doormiddel van RSS feeds.