Bestuurswijzigingen – aftreden Timon Hagen en Sonja Lendi

Bestuursleden Timon Hagen (wedstrijdsport) en Sonja Lendi (PR) hebben aangegeven hun functie op korte termijn neer te leggen. Beide bestuursleden hebben aangegeven dat er geen goede balans was tussen werk / privé / werkzaamheden van de bond. Timon Hagen zal per 1 maart zijn functie neerleggen. Sonja Lendi zal aanblijven tot de eerstvolgende ALV.

Herinnering aan Kasper Kardolus - door Wiebe Mokken

Vandaag las ik dat maître Kasper Kardolus is overleden. ‘Een icoon van de Nederlandse schermsport’ wordt hij genoemd. Ik sluit me daar graag bij aan. Zijn naamsbekendheid was, en is, enorm. Dat kwam natuurlijk niet alleen door hem, maar ook door zijn vrouw, zijn kinderen, zijn schermschool, door de bijkans ontelbare successen die werden behaald en door zijn uitgesproken

Schermen en corona: regels vanaf 26 januari 2022

Op de persconferentie van 25 januari zijn verdere versoepelingen voor de sport aangekondigd. Vanaf 26 januari mag iedereen mag binnen en buiten sporten. Sportwedstrijden zijn toegestaan. En onder voorwaarden is ook publiek bij die wedstrijden toegestaan. Er gelden voorwaarden, onder andere voor het dragen van mondkapjes en het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Mogelijke gevolgen voor NK Equipe door nieuw aan te kondigen coronamaatregelen

Helaas lopen de coronabesmettingen steeds verder op en zal de regering vanavond in de persconferentie verdere maatregelen aankondigen. We weten uiteraard nog niet welke regels er gaan gelden, en ook niet wanneer ze in zullen gaan. Als de nieuwe verzwaarde maatregelen snel gaan gelden, kan dit consequenties hebben voor het NK Equipe dat dit weekend gepland is.

Pages

Subscribe to Bond