Uitslagen GNSK 2024

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag werd in Rotterdam het jaarlijkse Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) georganiseerd. Het GNSK is een jaarlijks terugkerend multi-sportevenement voor studenten. Dit jaar gingen in maar liefst twaalf verschillende sporten studenten met elkaar de strijd aan. Het schermen is een van de twaalf vaste sporten.

KNAS Scheidsrechtersdag 7 juli 2024 + start Niveau 3 opleiding

Op zondag 7 juli 2024 organiseert de KNAS de scheidsrechtersdag. Deze dag is bedoeld om scheidsrechters met elkaar in contact te laten komen en ideeën uit te wisselen over de praktijk van het jureren. Er wordt ook een workshop georganiseerd om onze scheidsrechters voor te bereiden op het nieuwe schermseizoen.

Locatie
Soolancelot

Uitslagen NK Equipe

In het prachtige Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem werden op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei door schermvereniging Scaramouche en de KNAS het NK Equipe georganiseerd. Een grote dank gaat uit naar Scaramouche en alle vrijwilligers en andere partners die hebben bijgedragen aan de organisatie van dit NK Equipe

De webinar Vetrouwenscontactpersonen was een groot succes!

Op maandag 4 maart hebben we het eerste webinar voor VCP’s van verenigingen gehouden. Door de samenwerking tussen de KNAS en de NTTB was de webinar voor beide sportbonden toegankelijk. De opkomst van 38 personen geeft aan dat het aanstellen van een verenigings-VCP en het in de praktijk brengen van de functie leeft, zo bleek uit de enthousiaste deelname.

Pages