NK equipe 2018

De Nederlandse Kampioenschappen Equipe worden gehouden op 23 en 24 juni in Purmerend. De NK worden georganiseerd in samenwerking met Schermvereniging En Cavant.

Locatie:

MFSA De Beuk
Van IJsendijkstraat 365
1442LB Purmerend

De convocatie wordt zo snel mogelijk gepubliceerd.

Tijdens het toernooi kunt u de uitslagen hier live volgen.

 

KNAS wedstrijden, ondersteuning en ranglijsten

Inloggen op en met OnzeRelaties

OnzeRelaties is de relatie- en ledenadministratie van de KNAS, in OnzeRelaties staan de actuele gegevens van alle schermers aangesloten bij de KNAS.

Inloggen met OnzeRelaties
De KNAS maakt gebruik van diverse websites. Om alle schermers aangesloten bij de KNAS eenvoudig toegang te verlenen tot deze websites kunnen alle leden inloggen op deze websites met OnzeRelaties.

Op dit moment kunt u inloggen op de volgende websites met OnzeRelaties:

Reminder: materiaaleisen voor de schermer

Beste lezer,

de scheidsrechterscommissie is een aantal wedstrijden aanwezig geweest dit seizoen en hier vielen een aantal punten op met betrekking tot de kledingvoorschriften voor de schermer. Een algemene opmerking is dat de juiste kledingvoorschriften voor de schermer in het materiaalreglement staan. De specifieke aandachtspunten worden nu besproken.

Bondsvergadering KNAS besluit tot verhoging scheidsrechtersbijdrage

Sinds de invoering van de Scheidsrechtersbijdrage in 2013 én de aanpassing van het tarief van €40 naar €25, is jaarlijks vanuit contributiegeld toegelegd op de post van internationale verplichtingen m.b.t. inzet scheidsrechters.
De kosten en de bijdragen van schermers, zijn door leden van de

Pages

Subscribe to Schermer