De KNAS heeft een eigen Vertrouwenscontactpersoon. Haar naam is Liesbeth van der Meer. Bij haar kun je terecht met vragen over en meldingen van alle vormen van ongewenst gedrag binnen de schermsport waardoor jij je onveilig voelt of iemand in jouw omgeving zich onveilig voelt. Liesbeth stelt zichzelf voor. 


“Ik ben Liesbeth van der Meer en ik woon in Leiden samen met mijn vriend Wouter en (om het weekend) mijn twee bonuszonen Mika en Falco en mijn bonusdochter Babette. In het dagelijks leven werk ik als leidinggevende en strategisch adviseur bij Rotterdam Sportsupport, een stichting die samen met de 351 sportverenigingen in de stad ervoor zorgt dat iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen met ook diverse projecten op het thema Veilig sportklimaat.”

“Ik ben altijd actief betrokken geweest bij de sport en heb actief aan tafeltennis gedaan. In diverse rollen maar later op het gebied van jeugd en organiseren. Bij tafeltennisvereniging Alexandria’66 heb ik veel ervaring opgedaan als jeugdcoach en vertrouwenspersoon.

Omdat ik bij mijn eigen vereniging een stapje terug ga doen maar ik wel graag mijn steentje bij blijf dragen aan de sport, heb ik mij aangemeld voor de functie van Vertrouwenscontactpersoon voor de NTTB en de KNAS. Hierbij kan ik mijn opgedane ervaring in mijn werk en als vertrouwenspersoon bij mijn club inzetten om anderen te helpen.”

Mocht je te maken krijgen met ongewenst gedrag zoals seksuele intimidatie, neem dan contact met Liesbeth op via  06 - 3612 1487 of mail: vcp@knas.nl (link sends e-mail)

Het Centrum Veilige Sport Nederland is bereikbaar via:
Telefoon: 0900 - 202 55 90
WhatsApp: 06 - 5364 6928
E-mail: centrumveiligesport@nocnsf.nl
Het kan ook volledig anoniem via www.speakupfeedback.eu/web/vertrouwenspuntsport