In mijn normale schermleven ben ik ook gewoon lid van SV De Vrijbuiters uit Gouda. Nu zijn wij redelijk actief met z'n allen uit Gouda, want Jelle Klein, de voorzitter, neemt ook nog zitting in de Breedtesport commissie. Jelle is ook druk met rolstoelschermen een plekje te gaan geven in Nederland.

Maar goed, dit keer ging het over 'een wit vlekje wegwerken'. Daarvoor werden kosten nog moeite gespaard: een schermdemo op de streekmarkt in Woerden (tussen de verkiezingsstands na de nacht van de val van het kabinet), flyers uitdelen, clinics op scholen, advertenties in dagbladen en ja, ook nog een interview voor de lokale radio. Dus daar ging ik met Natascha Cuper, de secretaris, naar de studio! Het was helemaal top! Een leuke ervaring rijker. Afgelopen donderdag was de open avond van onze dependance in Woerden: het werd een succes! Een geweldige opkomst en nu zien dat wij ze enthousiast kunnen houden. Nog even een diepte interview gedaan en gevraagd hoe zij gehoord hadden van ons: 14 x het Woerdens Dagblad en 1x de schermdemo op de streekmarkt. Ok, mijn eerste radio interview had dus niet echt tot nieuwe leden of scherm enthousiastelingen geleid, maar gelukkig heb ik mijn steentje bijgedragen aan de schermdemo!

Hanneke,

De marketingmix was compleet! Elke activiteit rondom de start in Woerden heeft bijgedragen aan de geweldige opkomst die eerste avond.

Geweldig dat jij en Natascha dit interview konden bijwonen, (leuke foto trouwens ). Mede door dit interview heeft de schermsport zich in Woerden op de kaart gezet en is de basis gelegd voor een volwaardige schermclub in Woerden.

Inmiddels hebben nog twee geinteresseerden zich gemeld. Het wordt nu zaak iedereen vast te houden en het bestaansrecht in Woerden te bevestigen.

Jelle Klein

Met vriendelijke groet, Jelle Klein