Vandaag gaan de besturen van (hopelijk alle) schermverenigingen in Nederland bepalen wie in het nieuwe KNAS bestuur zitting nemen. Naast de bestaande bestuurders hebben zich Bart van de Kerkhof, Max Dwinger, Paddy Noë en Mark Janssen aangemeld als kandidaten.

Het is belangrijk dat de bestuursleden op al deze personen stemmen!! Tenminste als de volgende zaken belangrijk voor jullie (de schermverenigingen) zijn: waardering, verantwoording, bestuurlijk vernieuwing, transparantie, een leven lang schermen, communiceren, samenwerken en faciliteren.

Max Dwinger is de afgelopen weken geveld door een vervelende Streptokokke infectie! Hij blijft kandidaat dus gaat het goed!! Tussen tot half een, kunnen jullie komen voorzitters en bestursleden brunchen in Grand Café All Sports in Amstelveen!!! Met sportieve groeten, Mark Janssen, Paddy Noë, Bart van de Kerkhof en Max Dwinger

AMSTELVEEN - Met een nepte minderheid van slechts 12 stemmen hebben we vandaag de strijd voor betere communicatie, transparantie en verantwoording verloren. We wensen alle verenigingen veel succes in de toekomst en alle schermers veel plezier! De verenigingen die ons in deze strijd gesteund hebben, willen we nogmaals bedanken voor al hun steun!!!!

We vonden het erg leuk om te doen, en wensen jullie in ieder geval een fijne sportzomer toe;
Namens Bart van de Kerkhof, Paddy Noë, Max Dwinger en Mark Janssen.

Reacties kunt u kwijt op www.knas2010.nl