Op de komende ALV is de vacature voor bestuurslid Breedtesport vacant en verkiesbaar. Ik hoop van harte dat er leden of niet leden, maar betrokken bij de schermsport, zijn die zich voor een periode van minimaal 3 jaar willen inzetten om de basis van de schermsport in Nederland verder te versterken.

Het is een hele leuke portefeuille waar je met alle facetten van de schermsport te maken krijgt. Afgelopen jaren hebben we met het Witte Vlekken plan, op een slimme manier het aantal leden en aantal locaties waar geschermd kan worden met succes vergroot. Ook de nieuwe opleidingen tot schermleraar heeft voor een groot aantal nieuwe leraren gezorgd. Maar voor beide geldt, we zijn er nog niet en we kunnen niet stil gaan zitten. Daarnaast moet er een plan ontwikkeld worden om meer scheidsrechters op te leiden en het niveau verder te verbeteren van de bestaande scheidsrechters.

Mocht je interesse hebben of iemand weten die interesse heeft in de functie, bel of mail mij dan. Ik praat je graag bij.  

Ook de functies van Penningmeester en Topsport worden opnieuw verkozen, gelukkig zijn Bert en Etienne bereid om nog een termijn in het bestuur te zitten.