Tijdens de laatste ALV deed Nathalie van der Putten het voorstel om te inventariseren waar men af en toe terecht zou kunnen als de eigen club gesloten was, dan wel omdat men eens met een paar anderen wilde schermen.

Bij deze dus het verzoek aan alle verenigingen die de deuren ook openstellen voor leden van een andere vereniging om aan te geven wanneer, waar en wat de eventuele voorwaarden zijn. Hetzelfde geldt voor verenigingen die tijdens de zomervakantie geheel of gedeeltelijk open blijven en anderen toelaten.

Als enige spelregel geldt dat de organiserende vereniging zich onthoudt van zgn “ledenwerving”. Volgens mij valt dit reuze mee, maar toch word ik regelmatig geconfronteerd met verhalen rondom dit fenomeen. De eerlijkheid gebiedt natuurlijk dat wanneer je zelf op een club zit die zeg 1 keer per week traint en je gaat eens kijken bij een club die vrijwel iedere avond open is, het al gauw een stuk leuker lijkt. Maar ik hoop dat er voldoende clubliefde bestaat om dit soort verleidingen te weerstaan.

Wanneer de verenigingen die hun deuren openstellen dus willen doorgeven wanneer etc. dan gaan we op de site een lijst plaatsen met de mogelijkheden.

Stuur de informatie naar secretaris@knas.nl en wij zorgen voor de rest.