Door Ad van de Weg.

 

Tijdens het Jeugdpuntentournooi in Apeldoorn hebben alle schermers, ouders en scheidsrechters een salut gebracht aan de overleden voetbalgrensrechter de heer Nieuwenhuizen. Hierbij wilde de voorzitter van SV Surtout, de heer Hans Woltjes, in dit jaar van de scheidsrechter nog even letterlijk en figuurlijk bij stil staan. Een mooi gebaar!
 

Op 19 januari wordt alweer de eerste wedstrijd in 2013 georganiseerd. Gastheer/vrouw is de Fencing Club Almere. Verenigingen kunnen aan deze competitie deelnemen en inschrijven, via de Nahouw of rechtstreeks via de wedstrijdsecretaris. Het e-mail adres is : advdweg@kpnmail.nl
 
Ook dit jaar zijn de kosten voor deelname ongewijzigd, namelijk € 38,50 voor 10 wedstrijden . Uiteraard dient men lid van de KNAS te zijn. Lees voor dat je gaat deelnemen de regels even door op www.fencingclubalmere.nl .
 
Voor alle wedstrijden is het zo dat je je van 12.00 uur tot 12.30 uur kunt inschrijven. Wij beginnen om 13.00 uur. Alle wedstrijden zijn uiterlijk om 16.00 uur afgelopen. Tot ziens in Almere!