Al enige jaren maakt de KNAS tot grote tevredenheid gebruik van het online ledenadministratiepakket “OnzeRelaties” van Set Based IT Consultancy .

Met enige regelmaat worden updates, verbeteringen en uitbreidingen doorgevoerd waardoor steeds prettiger met de gegevens kan worden gewerkt. Zo kunnen verenigingen al een tijd digitaal leden aan- en afmelden. Nu is er een grote update doorgevoerd waardoor de functionaliteiten voor verenigingen sterk is verbeterd:

• Verenigingen kunnen gewijzigde gegevens van leden via OnzeRelaties doorgeven aan het bondsbureau.

• Verenigingen hebben nu volledige toegang tot gegevens van ex-leden van de vereniging.

Naast het realiseren van bovengenoemde functionaliteiten hebben wij veel voorbereidende werkzaamheden verricht voor het realiseren van toekomstige functionaliteiten. Binnen een jaar kunt u kiezen uit twee versies van OnzeRelaties:

• De gewone (of huidige) versie van OnzeRelaties. Deze versie is geschikt voor verenigingen die tevreden zijn over hun huidige leden- en financiële administratiesoftware. Deze verenigingen zullen OnzeRelaties voornamelijk gebruiken voor het aan- en afmelden van leden en het doorgeven van mutaties van gegevens van leden.

• De uitgebreide versie van OnzeRelaties. Deze versie is bedoeld voor verenigingen die hun volledige relatiebeheer (leden maar ook alle andere relaties) online willen voeren, en geautomatiseerd contributiefacturen aanmaken en versturen om maar een paar functionaliteiten te noemen.

Daarnaast zal deze versie een module bevatten voor het online voeren van de financiële administratie van uw vereniging.

Alle verenigingen ontvangen vandaag een handleiding voor gebruik van alle nieuwe functies, voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met het bondsbureau.