'Dean schermt en heeft zijn eigen schild gemaakt'

Dean van schermvereniging Scaramouche is één van de vijf genomineerden voor de leukste UNIEKE Sportfoto. Stemmen kan tot en met 30 november. De genomineerde met de meeste stemmen ontvangt op 1 december een sportcheque van 150 euro, de vereniging van de sporter ontvangt een sportcheque van 250 euro.

Dean schermt al meer dan 4 jaar en nog steeds erg enthousiast. Hij oefent zelfs zijn technieken in de tuin. "De schermlessen zijn leuk omdat we elke keer weer nieuwe dingen krijgen. Vooral het toneelschermen verheug ik mij telkens op. Ik heb zelfs mijn eigen schild gemaakt. We maken dan een verhaal en gaan die dan naspelen met allerlei verschillende wapens en schilden. We doen dan net als in de film. Ik ben met het sportschermen al bij niveau 4 waarin we leren wedstrijdjes te spelen. Best moeilijk soms met de spelregels maar het gaat steeds beter." 

Ga naar de facebookpagina van Uniek Sporten, klik op de 'Vind ik leuk' knop van deze pagina en klik bij de foto op 'Vind ik leuk'! Pas als zowel de pagina geliked wordt en de foto van Dean telt de stem. Dean loopt maar een aantal stemmen achter op de nummer 1, dus elke stem telt!