HONDA Nederland ondersteunt Nederlandse schermbond.

Nederlandse schermtop weet zich verzekerd van steun op weg naar WK in Havanna Cuba 2003 en het Wereldbekerseizoen 2003/2004.

Aanstaande week ondertekent de Heer K.A. Dalebout (General Manager Honda Nederland B.V. ) een sponsorovereenkomst met de Nederlandse schermbond KNAS. Het contract heeft een looptijd van een jaar en moet er mede toe bijdragen dat de senioren topatleten zich professioneel ondersteund voelen in het seizoen 2003/2004.

Een deel van de Nederlandse schermtop is volop in de race voor kwalificatie voor de Olympische Spelen 2004 in Athene. Indra Angad-Gaur (dames floret), Sonja Tol (dames degen), Arwin Kardolus, Bas Verwijlen, Wouter den Otter, Siebren Tichgelaar en Allard van Erven (heren degen) hebben de ambitie in 2004 Nederland in hun tak van sport op de Olympische Spelen te vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er diverse anderen die deelnemen aan het wereldbekercircuit binnen en buiten Europa.

De Heer K.A. Dalebout General Manager Honda Nederland B.V. : ?De Schermbond is een gedreven bond me duidelijke ambities, we hebben elkaar gevonden in de breedste zin van het woord.?

De ondersteuning die de Schermbond het komende jaar van Honda Nederland B.V. ontvangt zal onder meer worden ingezet om het professionele karakter van de bond te onderstenen en zodat de leden van de senioren selectie meer mogelijkheden hebben om aan het internationale toernooicircuit te kunnen deelnemen.

Honda in de wereld:
Honda ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd automobielen, motorfietsen en power products. Honda is de grootste motorenbouwer ter wereld; zij fabriceert jaarlijks meer dan 11,5 miljoen motoren voor haar drie productlijnen. Honda vervaardigt producten in 120 fabrieken in 29 landen en heeft in totaal 120.600 medewerkers.

www.honda.nl