Single Day Trainingskamp (SDT) een succes.

Zaterdag 25 april heeft het eerste Single Day trainingskamp plaatsgevonden in de sportzalen van het Olympus College in Arnhem.

Ondanks dat we erg laat waren met de aankondiging op de KNAS website, hebben we schermers van 8 verschillende verenigingen uit alle windstreken mogen verwelkomen.

Het uiteindelijke doel is het jeugdwedstrijdschermen naar een hoger niveau te brengen en meer saamhorigheid te kweken. We gaan keihard trainen en sparren met leeftijdgenoten en je krijgt huiswerk mee zodat je ook tussendoor verder kunt werken aan je einddoel.

Floret trainer Sebastiaan Combé, degen trainer Ryan Oosthof en fysiotherapeut Gerrit Koops, hebben met veel voldoening met deze groep gewerkt.

Alle schermers uit deze groep hebben een opdracht meegekregen om aan te werken tot de volgende SDT dag op 7 juni a.s.

Graag zouden we op korte termijn de aanmeldingen ontvangen voor de twee resterende SDT dagen uit deze proefperiode te weten de zondagen 7 juni en 21 juni. Omdat wij voornemens zijn ook buitenlandse trainers uit te nodigen, sabel toe te voegen en het nieuwe programma 2015-2016 in de laatste week van juni willen publiceren is het van belang om nu al een beeld te hebben van het deelnemersveld in deze proefperiode.

Voor wie?

Alle serieuze wedstrijdschermers (floret, degen en sabel) vanaf pupillen die een stevig programma van 5 uur aankunnen en regelmatig wedstrijden (gaan) schermen. Op 7 juni zijn er ook buitenlandse wedstrijdschermers uitgenodigd.

Waar?

In de schermzaal van de Arnhemse Schermvereniging Scaramouche
Olympus 11 te 6832 EL Arnhem
Dit is de sportzaal van het Olympus College. De ingang is aan de zijde tegenover de Rijnhal.
Er is beschikking over 16 lopers, 2 zalen en kleedkamers en douches.

Wanneer?

Zondagen 7 juni, 21 juni van 10.00- 15.30 uur

Kosten?

Deelname: betaling per Trainingskamp-dag €16,50. Dit is inclusief lunch.

Aanmelden!

Aanmelden kan via info@Scaramouche.nl

Wil je eerst nadere informatie dan kun je dit via hetzelfde email adres verkrijgen.

De enthousiaste reacties en de uitstekende evaluaties op onze eerste SDT die we gekregen hebben zijn een goede basis om dit initiatief verder uit te dragen.

Hoewel het schermseizoen 2014-2015 nog niet is afgelopen zijn we al bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De totaalscore, gebaseerd op de ervaringen en evaluaties van de deelnemers van de eerste drie SDT dagen zal de basis vormen voor het definitieve programma seizoen 2015-2016

Wat te doen in Arnhem voor ouders op 7 en 21 juni.

Op loopafstand naar Zwembad de Koppel, Klimhal Mountain Network of per auto naar het Watermuseum of Burgers Zoo. Op 7 juni is er in het mooie Sonsbeekpark, nabij het watermuseum de HHmarkt. (www.hhmarkt.nl)

www.scaramouche.nl