Single Day Trainingskamp (SDT) .    “Reminder”

Graag zouden we op korte termijn de aanmeldingen ontvangen voor de twee resterende SDT dagen uit deze proefperiode te weten de zondagen 7 juni en 21 juni. Omdat wij voornemens zijn ook buitenlandse trainers uit te nodigen, sabel toe te voegen en het nieuwe programma 2015-2016 in de laatste week van juni willen publiceren is het van belang om nu al een beeld te hebben van het deelnemersveld in deze proefperiode.

Voor wie?

Alle serieuze wedstrijdschermers (floret, degen en sabel) vanaf pupillen die een stevig programma van 5 uur aan kunnen en regelmatig wedstrijden (gaan) schermen. Op 7 juni zijn er ook buitenlandse wedstrijdschermers uitgenodigd.

Waar?

In de schermzaal van de Arnhemse Schermvereniging Scaramouche
Olympus 11 te 6832 EL Arnhem
Dit is de sportzaal van het Olympus College. De ingang is aan de zijde tegenover de Rijnhal.
Er is beschikking over 16 lopers, 2 zalen en kleedkamers en douches.

Wanneer?

Zondagen 7 juni, 21 juni van 10.00- 15.30 uur

Kosten?

Deelname: betaling per Trainingskamp-dag €16,50. Dit is inclusief lunch.

Aanmelden!

Aanmelden kan via info@Scaramouche.nl(link sends e-mail)

Wil je eerst nadere informatie dan kun je dit via hetzelfde email adres verkrijgen.

De enthousiaste reacties en de uitstekende evaluaties op onze eerste SDT die we gekregen hebben zijn een goede basis om dit initiatief verder uit te dragen.

Hoewel het schermseizoen 2014-2015 nog niet is afgelopen zijn we al bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De totaalscore, gebaseerd op de ervaringen en evaluaties van de deelnemers van de eerste drie SDT dagen zal de basis vormen voor het definitieve programma seizoen 2015-2016

Wat te doen in Arnhem voor ouders op 7 en 21 juni.

Op loopafstand naar Zwembad de Koppel, Klimhal Mountain Network of per auto naar het Watermuseum of Burgers Zoo. Op 7 juni is er in het mooie Sonsbeekpark, nabij het watermuseum de HHmarkt. (www.hhmarkt.nl(link is external))

www.scaramouche.nl

 

Schermen bij Scaramouche in de zomervakantie, van 18 juli t/m 30 augustus.

In de komende zomervakantie van 18 juli t/m 30 augustus, kunnen (wedstrijd-) schermers uit geheel Nederland, iedere dinsdagavond van 19.00uur tot 21.30uur lekker sparren op alle wapens.

Deelname is gratis!

Arnhemse Schermvereniging Scaramouche
Olympus 11
6832 EL Arnhem
Dit is de sportzaal van het Olympus College. De ingang is aan de zijde van de Rijnhal.