Interesse om je, samen met andere sportverenigingen, te verdiepen in thema’s als ‘Scoren met Social Media’, ‘Help, ik zoek vrijwilligers’ of ‘De kansen van 50+ sport en samenwerking’? Kom dan naar een van de bijeenkomsten die georganiseerd worden door de Sport Bestuurders Academie.

De Sport Bestuurders Academie wordt getrokken door de Schermbond, Tafeltennisbond, Basketball Bond, Jeu de Boules Bond, Volleybalbond, Badmintonbond en NOC*NSF en organiseert workshops die passen bij de vragen waar verenigingen in deze tijd mee te maken hebben voor alle sportverenigingen. De workshops worden door het hele land aangeboden.

Het doel van iedere workshop is dat je als bestuurder onder begeleiding van een expert van het betreffende thema kennis en handvaten krijgt over het betreffende thema, hierover met andere bestuurders in gesprek gaat, geïnspireerd raakt en van elkaar leert. Daarnaast kom je tijdens deze workshops met omliggende verenigingen van andere sporten in contact om kennis met elkaar te delen en wellicht toekomstige (gedeelde) kansen te bespreken.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande workshops? Kijk dan snel voor meer informatie en om je in te schrijven op www.academievoorsportkader.nl/bijscholingen/bestuurders. De kalender wordt regelmatig up-to-date gebracht met nieuwe workshops en data, dus houd de site in de gaten.