EK Veteranen 2017 - 25 t/m 28 Mei 2017 – Chiavari (ITA)

 
Deelnemers moeten geboren zijn in 1977 of eerder.
Categorie V1: geboren van 1968 tot 1977
Categorie V2: geboren van 1958 tot 1967
Categorie V3: geboren van 1948 tot 1957
Categorie V4: geboren in 1947 of daarvoor

Deelnemers dienen de Nederlandse nationaliteit hebben en aangesloten zijn bij de KNAS. (Voor schermers die niet de Nederlandse nationaliteit hebben en reeds lange tijd in Nederland wonen geldt een speciale regeling. Hierover dient vooraf overleg plaats te vinden).
 
Er geldt een puntenlimiet van 1000 voor V1/V2/V3 en 750 punten voor V4 op de ranglijst van 1 april 2017. Schermers die in het verleden een Nederlands Kampioenschap Senioren Individueel hebben behaald zijn ontheven van de limiet.
 
Inschrijfprocedure:
 
1. Aanmelden kan alleen via de vereniging bij de KNAS Veteranencoördinator Oscar Kardolus. De aanmeldingen dienen uiterlijk 31 maart 2017 bij de Veteranencoördinator binnen te zijn. De aanmelding is alleen geldig als deze is bevestigd door de Veteranencoördinator.
 
2. Bij aanmelding dient te worden opgegeven : naam, geb-datum, wapen, adres, e-mail adres en telnr.

3. Als het programma het toelaat mag op meer dan 1 wapen worden deelgenomen.

4. Het inschrijfgeld bedraagt € 75 per wapen (incl scheidsrechterbijdrage). Het inschrijfgeld dient vooraf overgemaakt te worden. Na de bevestiging krijgt u van de site van de organisatie http://www.europeanfencingmaster.eu een link met inlogcode om uw gegevens compleet te maken en om een hotel of transfers te boeken.

5. De uitrusting dient te voldoen aan de FIE eisen. Tulpen op beide benen van de broek.
 
6. Schermers dienen bij de accreditatie hun passport en nationale licentie te laten zien. Bij de accreditatie dient een ‘discharge of responsibility’ te worden ingeleverd..
 
7. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de organisatie van reis en verblijf.
 
8. Alle relevante informatie (programma,regels en hotellijst) is te vinden op of via : http://www.europeanfencingmaster.eu
 
Veteranencoördinator – Oscar Kardolus ( oscar.kardolus@hetnet.nl )