NATIONAAL COACH CONGRES 2017

vrijdag 1 december  | Papendal ArnhemOver 5 weken is het zover ... NL Coach organiseert op vrijdag 1 december het jaarlijks Nationaal Coach Congres 2017 op Papendal in Arnhem. Het thema van deze editie is:

"Op zoek naar een integrale coachbenadering"
Het Nationaal Coach Congres is hét evenement voor trainer-coaches om in contact te komen met collega's uit allerlei takken van de sport. Een unieke gelegenheid om elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen.


Leer van succesvolle topcoaches

Wil jij weten hoe Toon Gerbrands zijn coachvisie koppelt aan een prestatieklimaat? Leren van internationaal succesvolle topcoaches zoals Sarina Wiegman, Marcel Wouda, Gido Vermeulen, Gijs Ronnes en Rogier Ummels?


Programma

Jan Roelfs is de dagvoorzitter van dit inspirerende congres. Het programma geeft je antwoorden op de vragen die jij hebt als coach. Tijdens plenaire sessies, workshops en masterclasses geven topcoaches en vakspecialisten de tools voor het ontwikkelen van een eigen integrale coachbenadering.


Inschrijven

Inschrijven gaat eenvoudig en snel via onderstaande button. Voor slechts €170,- verzeker jij je van een plek voor het Nationaal Coach Congres 2017 én ben jij voor 1 jaar lid van NLcoach!
 

INSCHRIJVEN