Als organisatie van het Jeugdpuntentoernooi zijn we op zoek naar een logo voor het toernooi. We hebben in januari een nieuwe start gemaakt en daar hoort eigenlijk ook een nieuw en mooi logo bij. Dit logo willen we ook gaan gebruiken op een banner die bij ieder Jeugdpuntentoernooi zichtbaar zal zijn. We vinden dat er geen betere ontwerpers zijn dan jullie als deelnemers aan het toernooi. We vragen jullie dan ook om ons voor eind mei jullie tekening of fotomontage toe te sturen via het mailadres jpt@knas.nl.

Je kunt ons ontwerpen toesturen voor:

  1. Een nieuw logo (met daarop een mooie afbeelding en de letters JPT of het woord Jeugdpuntentoernooi). Maak de afbeelding lekker groot, zodat we goed kunnen gebruiken voor afdrukken (denk aan 1000 pixels in lengte en/of breedte).
  2. Een afbeelding die we kunnen gaan gebruiken op een banner voor het JPT. We willen graag een rechto pstaande banner. De afmetingen zijn twee maal zo hoog als breed. Maak hiervoor een tekening of een schets en scan deze in. Je kunt ook gaan knippen en plakken met foto’s. Je hoeft niet op het formaat van de uiteindelijke banner te gaan zitten, dat komt later wel. Stuur ons je ontwerp op een A4 of A3 formaat.


Je kan natuurlijk ook een ontwerp voor allebei maken.

De winnaars krijgen een taart met hun ontwerp erop. Bij het JPT in juni (Lent) worden de winnaars bekend gemaakt.

Je mag meedoen aan de wedstrijd als je deelnemer bent van het JPT.

Kijk hier voor alle informatie.