Indra Angad-Gaur gaat er voor!

Naar aanleiding van de berichtgeving van gisteren, geeft Indra Angad-Gaur de volgende verklaring af:

Quote:

Ik heb het afgelopen seizoen het hele seizoen last gehad van wat inmiddels “mijn olympische trauma” is gaan heten. Mijn prestaties zijn mede hierdoor beneden maats geweest.

Juist nu het eigenlijk allemaal voorbij leek is me de kans gegeven in één klap met de afgelopen 8 jaar af te rekenen. Ik was aanvankelijk verbijsterd, maar inmiddels is dit omgeslagen. Ik zie in dat ik nu een unieke kans heb de belemmeringen van de afgelopen maanden van me af te schudden. Ik ga mij daartoe de komende dagen lekker helemaal op mijn eigen manier voorbereiden.

Het vertrouwen dat Team de Mission (Joop Alberda) mij heeft gegeven heeft de “oude Indra” in mij wakker geschud. Voor het eerst dit jaar heb ik er ongelooflijk veel zin in. Ik wil ze allemaal gaan “opvreten” in Gent. Hoe het daar ook zal aflopen, ik zal er stáán en niet het trauma dat de afgelopen tijden op de loper bivakkeerde.

Einde quote.

Indra is volop in voorbereiding op het zonetoernooi. Om haar voorbereiding niet in de weg te zitten is afgesproken verdere contacten tot 17 april via de schermbond te laten lopen.

Bron: KNAS Topsport coördinator