Op vrijdag 3 september om 19:30-21:00 uur organiseert de KNAS een webinar over de Jeugd Equipe Competitie. In dit webinar zal meer uitleg gegeven worden over het concept van de Jeugd Equipe Competitie, de aanmeldingsprocedure en de data waarop er ontmoetingen zullen plaatsvinden. Doelgroep zijn verenigingsbestuurders, trainers en vrijwilligers.

Hierbij alvast een korte achtergrond over de informatie die we u willen geven.
Om de aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen en niet alles te laten aankomen op de huidige vrijwilligers, vragen we elke vereniging een competitiecoördinator aan te stellen. Die kan namens de vereniging de aanmelding van de teams doen. Daarnaast heeft de competitiecoördinator contact met de KNAS over competitiegerelateerde zaken zoals het mogelijk verplaatsen van een wedstrijd of aanpassen van een verkeerde uitslag. De KNAS heeft een profiel gemaakt met taken en verantwoordelijkheden van deze persoon die u, samen met andere informatie kunt vinden op de site https://www.knas.nl/jec. Tijdens het webinar zal ook een korte demonstratie worden gegeven over hoe een team aangemeld kan worden op de site https://jec.knas.nl/.

Bent u geïnteresseerd en wilt u aanwezig zijn bij het webinar? Stuur dan een mail met onderwerp “Deelname webinar” naar jec@knas.nl met de volgende gegevens:
• Naam
• Vereniging
• E-mailadres waar de Teams-uitnodiging naar verstuurd kan worden


Graag zien we u op vrijdag 3 september om 19:30 uur.