Op 11 september (!) begint het Jeugdpuntentoernooi weer, een week eerder dan te doen gebruikelijk vanwege het NJK van dit jaar. Het toernooi vind plaats in Tilburg, de locatie is te vinden op de Nahouw en op de KNAS-site.

Op de JPT pagina vinden jullie het inschrijfformulier dat iedereen ingevuld bij zich moet hebben (het is de eerste keer dit jaar) en de handleiding voor het komende seizoen.

Er is niet veel veranderd, maar het zijn wel belangrijke dingen:

Het JPT seizoen loopt nu van september 2021 tot juni 2022, dus parallel aan het wedstrijdseizoen. Belangrijke consequentie hiervan is dat de schermers het hele seizoen in dezelfde leeftijdsklasse zitten. Alleen als iemand meer uitdaging nodig heeft wordt er nog gewisseld (dien een verzoek hiervoor in als dat nodig is).

De maatregelen voor COVID-19 zijn nu opgenomen in de handleiding. Zorg dat de deelnemers daar ook kennis van nemen. Voorlopig zijn de belangrijkste consequenties dat publiek een vaste zitplaats neemt op de tribune. Er zullen buiten de schermers zo min mogelijk mensen in de zaal zijn (zie de handleiding voor de details).

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Jaarsma

Organisatie Jeugdpuntentoernooi

e-mail: jpt@knas.nl