Rabobank nodigt je graag uit voor de online workshops van Rabo ClubSupport. Vanaf maandag 13 november tot en met donderdag 23 november 2023 organiseren ze een aantal online workshops waarin ze de meest voorkomende uitdagingen van sport- en cultuurverenigingen behandelen.

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen
Tijdens de online workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij jouw club.

Data: van maandag 13 november tot en met donderdag 23 november 2023
Tijd: 19:30 uur tot 21:00 uur

[Meer info en aanmelden]

 

Over Rabo ClubSupport
Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.