Datum: Dinsdag 2 april 2024
Tijd: 20.00 uur tot 21.00 uur
Workshopleider: Ineke de Graaf
Doelgroep: Bestuursleden van KNAS- en NTTB-verenigingen

We zien dat veel verenigingen aan het groeien zijn. Tegelijkertijd zien we ook dat diverse verenigingen veel uitdagingen hebben om dit alles goed te organiseren. Vanuit Verenigingsontwikkeling willen we verenigingen helpen in hun ontwikkeling om een toekomstbestendige vereniging te blijven of te worden. Een gezonde basis bij de vereniging is hiervoor van groot belang: er zijn bestuurders en (kader)leden die zich in willen zetten voor de ontwikkeling van hun vereniging.

In deze workshop vertelt Ineke de Graaf hoe de NTTB zich de afgelopen jaren zelf ontwikkeld heeft op het gebied van verenigingsontwikkeling. We zijn steeds beter in staat om mee te denken met verenigingen en samen met verenigingen op zoek te gaan naar bij de vereniging passende ondersteuning. Sinds eind 2023 is ook de KNAS (Schermbond) gestart met verenigingsontwikkeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de bij de NTTB opgedane expertise, met uiteraard een vertaalslag van tafeltennis naar schermen. Hierbij wordt voor beide bonden parallel gebruik gemaakt van externe ontwikkelingen vanuit het Sportakkoord, Rabo Clubsupport en een groeiend lokaal netwerk.

Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar Ineke: graaf@knas.nl. Vermeld hierbij je naam, e-mailadres en vereniging.