Vacature Schermleraar  Degen voor 
Arnhemse SV Scaramouche

Schermvereniging Scaramouche zoekt voor de clubavond op donderdag een schermleraar voor het wapen degen. Scaramouche beschikt over een uitstekende accommodatie op het sportpark de Bakenhof in Arnhem. In de schermzaal zijn permanent 12 lopers beschikbaar  inclusief aanwijsapparatuur. Op een doorsnee  donderdagavond zijn er ongeveer 30/35 schermer(ster)s aanwezig, vanaf cadetten tot en met veteranen niveau. Het merendeel schermt met het wapen degen. Voor het wapen floret en sabel is een schermleraar beschikbaar.

Voor de degengroep zij wij op zoek naar een enthousiaste schermleraar die het enerzijds leuk vind om recreanten naar een hoger niveau te brengen anderzijds met veel interesse wil samenwerken met onze talenten en topschermers. Kortom wij bieden de nieuwe schermleraar een gemotiveerde groep schermers en volop mogelijkheden om zichzelf en onze schermers verder te ontwikkelen.


Hebt je interesse neem dan contact op met Louis Hopstaken, 06-13440106, of stuur een mailtje naar louishostaken@hotmail.com,


Namens het bestuur van Arnhemse SV Scaramouche.


Louis Hopstaken;