We hebben leuk nieuws! Je kan als schermvereniging meedoen aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF om de Nederlandse sport een financiële boost te geven. Doet jouw club ook mee?

Wat is de Clubloterij?
De Clubloterij is een overkoepelende loterij die is ontwikkeld om sportclubs te ondersteunen, want 80% van de opbrengst uit de loterij gaat naar de sportclub. Deelnemers kopen Clubloten waarmee ze mee kunnen doen aan diverse trekkingen met leuke prijzen. Er is sowieso een landelijke trekking waar 10 x €10.000 wordt uitgekeerd aan de winnaars en hun favoriete sportclub. Als club kan je zelf ook een trekking organiseren, waardoor deelnemers met één lot meedoen met meerdere trekkingen.

Een Clublot kost €2.50 per stuk, waarvan €2.00 direct naar jouw club gaat. Zo kun je bijvoorbeeld: investeren in je kantine/clubhuis, een mooi lustrum organiseren voor al je leden of investeren in nieuwe materialen. Met de Clubloterij maken deelnemers dus zelf niet alleen kans op mooie prijzen, ze ondersteunen ook nog eens jouw club!

Waarom de Clubloterij?
Sportclubs organiseren regelmatig loterijen om aanvullende inkomsten te genereren voor bijvoorbeeld nieuwe materialen of een vernieuwd clubhuis. De Clubloterij maakt het jou als club gemakkelijk om een loterij te organiseren. Dit doet het op de volgende vier manieren:
1. De Clubloterij biedt een universeel online platform waarop jij als club gemakkelijk je loten kan verkopen aan je leden en sponsoren.
2. De Clubloterij ondersteunt je met de communicatie richting je leden. Zo is er een communicatietoolkit beschikbaar met afbeeldingen, visuals, nieuwsberichten en social media teksten waarmee jij je leden kunt aansporen om mee te doen.
3. De Clubloterij verzorgt de trekking en vergunning, waardoor jij als club ontzorgd wordt.
4. Je club krijgt maandelijks automatisch uitbetaald na verificatie van de clubrekening. Doe dit dus zo snel mogelijk.

Hoe kan ik als club deelnemen?
Deelname is simpel via jouw persoonlijke registratielink. Deze link kan je opvragen door een mailtje te sturen naar info@knas.nl. Na registratie krijg je toegang tot jouw clubomgeving die je zelf kunt inrichten en bijvoorbeeld kunt personaliseren in de clubkleuren.

Vragen
Meer informatie over de clubloterij vind je op de website www.clublot.nl of neem contact op met Ashley Ophorst, Medewerker Bondsbureau bij de KNAS via info@knas.nl