De voorbereidingen zijn in volle gang, accommodatie en omstandigheden zijn prima.

Van: Shahram Massoumi, delegatiechef

26 juni

Bij de aankomst op het Schiphol bleek dat er nog geen tickets voor mij en Alexander uitgeprint waren. Na een half uur te hebben gewacht, hebben we onze tickets ontvangen. Bij het inchecken bleek dat zowel Alexander als ik te zware koffers hadden en daarom moesten er wat spullen eruit of we moeste flink bijbetalen per kilo.

De vlucht was prima maar in Boedapest hebben we meer dan 2 uur gewacht voordat de andere equipes arriveerden en toen pas ging de Bus van de organisatie richting Zalaegerszeg. Na 3 uur reizen zijn we bij ons hotel aangekomen. Het hotel ligt in een prachtige omgeving, heeft zowel binnen als buiten zwembaden en het eten in het hotel is geweldig. Het enige nadeel is dat het hotel op 30 km afstand van de EK locatie ligt.

27 juni, vandaag

Na een lange taxi rit zijn Bonnie en ik om 10:30 vanmorgen bij het schermzaal aangekomen. De locatie en de schermzaal zien er heel goed uit. De organisatie is momenteel bezig met het opbouwen van de zaal en de rest van de faciliteiten (internet, restaurants, etc)

De accreditatie van alle schermers en begeleiders zijn klaar behalve van diegenen die nog geen pasfoto bij de organisatie hebben. De individuele en de heren degen equipe zijn al ingeschreven en zeker van hun deelname aan het EK.

Bonnie heeft haar wapens laten controleren en gaat over een half uur met de Franse selectie meetrainen. Om 16:00 uur is de scheidsrechters vergadering en om 17:00 uur vergadering van team captains.

Bonnie van Vuure mag morgen op het wapen sabel het spits afbijten. Bij de heren floret individueel hebben we geen deelnemers. De omstandigheden zijn prima en iedereen is er klaar voor.

Tot zover de delegatiechef terplaatsen.

Dagelijks zal er een delegatieverslag zijn. voor de officiële toernooi site met tussen- en einduitslagen zie: http://www.fencingech2005.com/english/index.html