EUROPEAN COMMUNICATION PROJECTS (ECP) hoofdsponsor Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (KNAS).

Nederlandse schermbond weet zich verzekerd van steun tot eind 2008.

HILVERSUM, European Communication Projects is de nieuwe hoofdsponsor van de KNAS. Tijdens de algemene ledenvergadering in Amersfoort, hebben de KNAS-voorzitter Wiebe Mokken en managing-director Mark Janssen van de ECP-group een bijna vierjarig sponsorcontract getekend. Hiermee wordt ECP hoofdsponsor van de schermsport in Nederland.

?We trekken onze succesvolle sponsorlijn, zoals we die op dit moment voeren, door naar de sportwereld; in dit geval de schermsport?, aldus de heer Janssen. ?In alle projecten sponsoren we de top ?n de breedte, waarbij de toppers uiteraard het vlaggenschip zijn, maar waaronder een compleet verhaal ligt voor de ondersteuning van de sporttak in de volle breedte.? Het contract van ECP met de KNAS omvat ? 60.000 per jaar. Dit bedrag zal zeker niet alleen ge?nvesteerd worden in de top, maar ook in een groot aantal kleinschaliger activiteiten. Denk hierbij aan jeugdopleidingen en projecten om de breedtesport te bevorderen ?n ondersteuning van het verenigingskader.

KNAS-voorzitter Mokken is zeer verheugd over het sponsorcontract ?Het contract geeft de mogelijkheid om ons, in de aanloop naar de Olympische spelen in Peking, optimaal te richten op de ontwikkeling van jong talent. ?Ook zijn er nieuwe speerpunten ontwikkeld om de uitstraling en zichtbaarheid van de schermsport te stimuleren bij een breder publiek. Mokken: ?De Nederlandse Schermbond verandert, professionaliseert en bouwt actief aan de infrastructuur van het schermen in Nederland. De belangrijkste activiteiten zijn: het verzorgen van nieuwe opleidingen voor scheidsrechters en trainers, het aantrekkelijker maken van de in Nederland gehouden toernooien, het stimuleren tot toernooibezoek in binnen- en buitenland en natuurlijk talentontwikkeling. Deze activiteiten kunnen nu sneller en beter worden aangepakt omdat, in deze voor de sport zo krappe tijden, een belangrijke sponsor is gevonden.

European Communication Projects (ECP) is een internationaal dienstverlenend mediabedrijf, werkzaam in de professionele audiovisuele- en broadcastmarkt. Vanuit haar vestigingen in binnen- en buitenland bedient ECP diverse klantgroepen zoals omroepen, producenten, bedrijven en instellingen. Daarnaast verzorgt ECP?s dochteronderneming Inflight Television International (ITV), vanuit Nederland, Engeland en Duitsland dagelijkse nieuws- en sportprogramma?s voor Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. (algemene website www.ecp.tv)

Bron: European Communication Projects BV, Afd. ECP MEP 3505 sportsponsoring, Ruud Kessels, PR & Communicatie & Bart van de Kerkhof