dag 1: Bonnie van Vuure uitgeschakeld na de eerste ronde op het wapen sabel

Van: Shahram Massoumi, delegatiechef

Bonnie begon de dag met een goede warming-up en heeft ook ingeschermd met de Franse selectie. Zij had een moeilijke poule indeling en heeft ook alle partijen verloren. Haar poule bestond uit: TOUYA (FRA), NAGY (HON), PELEI (ROM), KARPINSKA (POL), NICOLL (GBR), MINE (TUR).

Bonnie heeft het beste tegen Touya (voormalige Wereldkampioene), Mine en Karpinska geschermd en telkens met 4-V verloren. Haar sterkste punt was heel goed met de afstand spelen en wat ze minder goed deed was vaak te afwachtend schermen. Ze eindigde op een 40ste plaats in het eindklassement.

Dit was de eerste senioren EK voor Bonnie en we hebben alle vertrouwen dat zij in de toekomst heel veel goede resultaten zal behalen. We wensen Bonnie heel veel succes in de toekomst.

eindklassement (44 deelneemsters) :
1 FEDORKINA Ekaterin RUS
2 VELIKAIA Sophia RUS
3 MARZOCCA Gioia ITA
3 BIANCO Ilaria ITA
================
40 VAN VUURE Bonnie

-------------------------------------
Sonja Tol klaar voor morgen.

Roel Verwijlen en drie degen schermers (Sonja Tol, Bas Verwijlen, Wouter den Otter,) zijn gisteravond in Zalaegerszeg aangekomen. Sonja ziet er erg ontspannen uit en heeft vanmorgen een korte behandeling van onze Fysiotherapeute (ILse Bouman) gehad. Haar wapens zijn gecontroleerd en allemaal goedgekeurd. Momenteel krijgt Sonja een voorbereidende les voor morgen van haar trainer Roel Verwijlen.

Wij hebben heel veel vertrouwen in Sonja en wensen haar heel veel succes voor morgen.

Tot zover de delegatiechef terplaatsen.

Dagelijks zal er een delegatieverslag zijn. voor de officiële toernooi site met tussen- en einduitslagen zie: www.fencingech2005.com