Gisteren waren de voorrondes voor de dames Floret. Van de drie Nederlandse schermsters zijn er twee doorgegaan!

Van de 90 floret schermsters zijn er 69 doorgegaan. Helaas is Saskia van Erven 72e geworden en is zij daardoor uitgeschakeld voor de rest van het toernooi. Djinn Geurts (38e ) en Indra Angad-Gaur (50e) zijn wel door naar de eliminaties. Deze worden vandaag verschermd. Op het moment van dit schrijven hebben beide dames hun eerste partij er op zitten. Zij hebben allebei hun eerste partij gewonnen! Djinn zal in de volgende ronde tegen Knapek (HUN) moeten schermen en Indra tegen Chanaeva (RUS).
Vandaag zijn ook de voorrondes voor de heren degen. Hier zullen Stefan Damen, Wouter den Otter, Arwin Kardolus en Bas Verwijlen in uitkomen.
Het belooft een spannende dag te worden. Hoe zullen de dames floret het doen in de eliminaties? En zullen de heren degen zich plaatsten voor de eliminaties die morgen beginnen?
Helaas is de rechtstreekse tv-verbinding naar Turijn niet goed. Maar morgen zal er een samenvatting van het weekend te zien zijn op eurosport, dit zal worden uitgezonden tussen 10:00 en 11:00 uur. \'s Avonds is er een live uitzending van de finales dames sabel en heren degen. Deze uitzending zal om 18:30 beginnen en om 20:00 eindigen.

De site van het WK is: http://www.escrime-torino2006.com/
Uitslagen zijn te volgen op: http://www.fencingworldwide.com:8080/WAFechten/index.jsp