Marineofficiere& Sonja Tol heeft tijdens het wereldbekertoernooi te Luxemburg op zaterdag, 24 maart, wederom een negende plaats behaald.

In een stevig bezet veld met 140 deelneemsters struikelde de degenschermster wederom in het zicht van de laatste acht. Deze keer verloor zij in de verlenging van de Duitse Marijane Markovic . Winnaar van het toernooi werd de Francaise Laura Flessel-Colovic, op de tweede plek werd beslag gelegd door de Russische Eugenia Stroganova, terwijl de Duitse Claudia Bokel evenals vorig weekend in Florina, Griekenland, derde werd.

De schermster uit Den Haag won eerder nog zeer gemakkelijk met 15-7 van de Belgische Genevieve VanHuysse en de Oostenrijkse Andrea Rentmeister met 15-5. "Tevreden ben ik weer niet, het kan natuurlijk gewoon beter", stelde zij na afloop.

Qua wedstrijden komt de schermster nu even in rustiger vaarwater. Het eerstvolgende toernooi is het Nederlands kampioenschap op 28 en 29 april te Wageningen.