De Nationale Sportpas heeft besloten om met ingang van oktober 2007 de Algemene Voorwaarden te wijzigen met de bepaling dat vanaf dit jaar jaarlijks bij alle pashouders (geregistreerd, niet-geregistreerd), die minimaal € 1,50 korting hebben gespaard bij de Nationale Sportpas administratiekosten in rekening te brengen.

Voor 2007 zijn deze vastgesteld op € 1,50 per jaar. Deze administratiekosten dienen ter dekking van de kosten verbonden aan exploitatie van hun programma.

Volgend jaar zullen deze administratiekosten in mei in rekening gebracht worden. Het bedrag zal volgend jaar nog bepaald worden, maar vermoedelijk ook 1,50 bedragen.

De verrekening van deze administratiekosten vindt jaarlijks eenmalig plaats op geautomatiseerde wijze (dus niet maandelijks) en deze vinden pashouders binnen het overzicht van hun gespaarde tegoed terug met de omschrijving jaarlijkse administratiekosten gebruik Nationale Sportpas met het bedrag € 1,50.

Wanneer je minder dan € 1,50 of geen tegoed hebt op je sportpas, wordt er geen geld afgeschreven. Je kan dus geen negatief saldo krijgen.
Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij je naar het artikel “vragen en antwoorden administratiekosten Nationale Sportpas” (op deze site), de site van NSP (www.nationalesportpas.nl) of de helpdesk van Nationale Sportpas 0900-1234510 (€ 0,35 cpm).