Ga naar de Nationale Sportpas Sportshop en kies uit meer dan 2000 sportartikelen! Bestel online en ontvang altijd 7,5% korting op je aankopen. Deze korting wordt op je sportpastegoed gestort. Je sportpastegoed kun je ook weer in de Nationale Sportpas Sportshop besteden. Exclusief voor Sportpashouders!
Powered by Perry
De Nationale Sportpas Sportshop is powered by Perry. De Sportshop biedt je dus alle topmerken en de beste kwaliteit. Bezoek www.nationalesportpaswebshop.nl en kies uit de vele sportartikelen.
7,5% korting
Op al je aankopen via de Sportshop ontvang je 7,5% korting. Deze korting wordt op je sportpastegoed gestort. Bij aankoop van bijvoorbeeld nieuwe sportschoenen van € 70,- ontvang je dus € 5,25 op je sportpastegoed!
Gratis Sportweek
Koop nu een sportartikel in de Nationale Sportpas Sporthop en ontvang het magazine Sportweek er geheel gratis bij. Met Sportweek wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van het laatste sportnieuws. De actie loopt van 25 september tot en met 12 oktober 2008.
Bestelling plaatsen
Online bestellen gaat heel eenvoudig. Houd je e-mailadres en wachtwoord bij de hand, die je ook gebruikt om in te loggen op de website van de Nationale Sportpas. Na het invullen van je e-mailadres en wachtwoord op de Sportshop worden je NAW gegevens automatisch weergegeven. Het besteltraject wordt verder duidelijk uitgelegd. De 7,5% korting wordt meteen aangegeven. De bestelling kun je voor een deel of in zijn geheel betalen met je sportpastegoed. Het eventueel resterende bedrag kun je betalen met iDeal, creditcard of bankoverschrijving.
Ga nu naar www.nationalesportpaswebshop.nl en bestel je sportspullen met korting!