Win twee kaarten voor Nederland - Zweden!
Bij aankoop van een Nike Pro artikel bij Perry maak je kans op twee kaarten voor de vriendschappelijke wedstrijd Nederland – Zweden in de Amsterdam Arena. Ga naar één van de 48 Perry winkels en koop een Nike Pro artikel.
Vul je actiecode in op www.perrysport.nl/nikepro , maar bewaar je kassabon. Je maakt t/m 15 november kans op de kaarten. Winnaars worden per email op de hoogte gebracht.
De kaarten zijn ook te koop in de Nationale Sportpas Sportshop. Je kunt de kaarten met je sportpastegoed betalen. Ga dus snel naar www.nationalesportpaswebshop.nl
Online bestellen gaat heel eenvoudig. Houd je e-mailadres en wachtwoord bij de hand, die je ook gebruikt om in te loggen op de website van de Nationale Sportpas. Heb jij je Nationale Sportpas nog niet aangemeld, klik dan hier.
Na het invullen van je e-mailadres en wachtwoord op de Sportshop worden je NAW gegevens automatisch weergegeven. Het besteltraject wordt verder duidelijk uitgelegd. De bestelling kun je voor een deel of in zijn geheel betalen met je sportpastegoed. Het eventueel resterende bedrag kun je betalen met iDeal, creditcard of bankoverschrijving.