Ooglaser.nu is een nieuwe partner van Nationale Sportpashouders. Als sportpashouder krijg je een korting van €200,- op alle behandelingen. Profiteer nog dit jaar van dit aanbod, want dan krijg je nog een flink belastingvoordeel.
Het lijkt op een droom die in vervulling gaat… wakker worden zonder naar je bril te hoeven grijpen, sporten zonder aan je lenzen te moeten denken of gewoon het gevoel dat je vrij bent. Met geavanceerde behandeltechnieken kan je tegenwoordig betrouwbaar en veilig afscheid nemen van je bril of lenzen. En dan hebben we het niet eens over de kosten van deze hulpmiddelen. Met ooglaseren kan je jezelf deze kosten besparen.
Wie nog dit jaar de ogen laat laseren krijgt een flink belastingvoordeel. Want vanaf 1 januari 2009 is er een wetswijziging. De belastingaftrekbaarheid van ooglaseren komt dan te vervallen.
Als partner van Nationale Sportpas biedt Ooglaser.nu je de mogelijkheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met ooglaseren. Daarnaast krijg je als sportpashouder €200,- korting op alle behandelingen in Medisch Centrum Rotterdam-Kralingen bij behandeling van beide ogen. In handen van het zeer ervaren team van de Ooglaser.nu oogspecialisten ben je verzekerd van de beste behandeling.
Kijk op www.ooglaser.nu voor meer informatie