Vacature: Leden breedtesportcommissie gezocht!

Het gaat goed met breedtesport binnen de KNAS! Opleidingen. Bijscholingen. Accountmanagement. Verenigingsondersteuning. Kaderdag. Jeugdbeleid. Jeugdschermen. Veteranenschermen. Recreatieschermen. KNAS-cup. Brassardsysteem. Enzovoort, enzovoort? Breedtesport doet dan ook haar naam eer aan en dijt uit. De lat ligt hierbij hoog. Tijd voor actie. Om alle reeds lopende initiatieven te kunnen (blijven) realiseren en om nieuwe idee?n een platform te bieden, is de KNAS per direct op zoek naar:

5 COMMISSARISSEN BREEDTESPORT

die met elkaar uitvoering willen geven aan (delen van) het breedtesportbeleid van de KNAS en actief willen bijdragen aan dit beleid door actieve inbreng van nieuwe idee?n.

Leden van de commissie breedtesport dragen zorg voor de uitvoering van diverse breedtesportprojecten. Daarnaast bedenkt de commissie zelf projecten waaraan zij uitvoering wil geven en levert een actieve bijdrage aan de invulling van het breedtesportbeleid. Uiteraard worden alle gemaakte onkosten vergoed.

Profiel van de ideale kandidaat: V??r alles heb je hart voor je sport en heb je zin om je enkele uren per maand hiervoor in te zetten. De geschatte tijdsbesteding ligt naar verwachting op maximaal 10 uur per maand. Enige bestuurlijke en/of organisatorische ervaring is zeker niet noodzakelijk, maar wel mooi meegenomen. Belangrijker is echter dat je een open instelling hebt, open staat voor nieuwe idee?n en zin hebt om een eigen bijdrage te leveren aan het schermen in Nederland. De ervaring die je in de commissie opdoet, biedt daarnaast een goed uitgangspunt om je te ori?nteren op een eventueel bestuurslidmaatschap breedtesport. Niet alleen doe je relevante kennis en ervaring op met uiteenlopende breedtesportonderwerpen, ook ontwikkel je een onderbouwde visie op breedtesport binnen de KNAS en bouw je een relevant netwerk op.

Met het oog op de verschijningsdatum van Touch? is de termijn waarop je kunt reageren verlengd! Richt daarom v??r 1 juni a.s. je sollicitatie aan Kim Westerweel (bestuurslid breedtesport), op breedtesport@knas.nl. Vermeld je persoonlijke gegevens (naam, adres, leeftijd, vereniging) en je motivatie. Ook voor meer informatie kun je terecht op dit adres.