Vacature: bestuurslid breedtesport m/v

Zin om meer te doen met breedtesport? Per 1 januari 2006 is de KNAS op zoek naar een nieuw bestuurslid breedtesport m/v. Het bestuurslid met breedtesport in zijn/haar portefeuille houdt zich bezig met de ontwikkeling en uitvoering van breedtesportbeleid, waaronder accountmanagement en verenigingsondersteuning, opleidingen, het recreatieve wedstrijdwezen en beleid en activiteiten voor specifieke doelgroepen zoals jeugd, veteranen en gehandicapten. Het bestuurslid breedtesport wordt zowel bij de ontwikkeling als bij de uitvoering van het beleid ondersteund door de commissie breedtesport.

Wie zoeken we?
Allereerst ben je een enthousiast maar nuchter persoon. Je bent communicatief wendbaar en je kunt goed luisteren en inbreng van anderen op waarde schatten. Je hebt enige bestuurservaring en weet je mannetje te staan tijdens vergaderingen. Je hebt enige kennis van en visie op breedtesport en bent in staat om je idee?n op dit vlak te verwezenlijken. Je beschikt over frisse idee?n en bent niet iemand die ?alles al een keer heeft gezien?. Het uitbouwen van breedtesport binnen de KNAS is je belangrijkste drijfveer om te willen besturen.

In praktisch opzicht beschik je over tijd, gemiddeld zo?n vier tot acht uur per week. Je vindt het leuk om regelmatig je gezicht te laten zien op recreatieve wedstrijden. Je bekleedt g??n andere functies binnen de Nederlandse schermwereld en treedt ook niet alleen op namens een bepaald initiatief of namens een bepaalde regio. Wel ben je je goed bewust van de doelgroepen en onderwerpen waar de portefeuille breedtesport zich voornamelijk op richt (zoals hierboven al even genoemd).

Herken je je in deze beschrijving? Stuur dan v??r 1 november a.s. een brief met daarin je motivatie en je cv naar:
KNAS Bondsbureau
T.a.v. Rob Wolthuis, waarnemend secretaris
Postbus 10101
5240 GA Rosmalen,
of per mail naar secretaris@knas.nl.

Eerst nog wat meer informatie? Stuur een mail naar breedtesport@knas.nl.