Kom 31 augustus naar de Parade: Zorro in duel met Bas Verwijlen


In samenwerking met Theater aan de Parade en hoofdsponsor DamenRomijn ondersteunen we de spectaculaire opening van het theaterseizoen. Zorro zal het op de Parade opnemen tegen onze held Bas Verwijlen.

Zie trailer: www.schermclubdenbosch.nl
De avontuurlijke musical Zorro zal van 20 t/m 25 september Den Bosch in vuur en vlam zetten. Voorafgaand aan deze muzikale Spaanse invasie zal op woensdag 31 augustus op de Parade onder leiding van hoofdrolspeler Tommie Christiaan en Olympisch schermer Bas Verwijlen het beroemde 'Z'-teken van Zorro op een hele bijzondere manier verschijnen. Tijdens deze spetterende seizoensopening van Theater aan de Parade zullen Tommie en Bas natuurlijk ook met elkaar in duel gaan. Wie zal deze strijd winnen?

Publiek is van harte welkom om hun favoriet te komen aanmoedigen. Kom woensdag 31 augustus om 14.30 uur naar De Parade in Den Bosch (voor de ingang van TP) om de heren aan te moedigen. Kinderen (tot 12 jaar) die verkleed als Zorro komen kunnen na afloop met z'n allen op een groepsfoto met Tommie. En voor iedereen is er een leuke Zorro-gadget en een passend musicalcadeau.

Meer informatie via theateraandeparade.nl
 Terug naar het nieuwsoverzicht
Hoofdsponsors
  • Damen Romijn
  • Van Wijk Telecom