Foto's van het NK 2012 zijn na te bestellen op de website van Anita Riemersma. U heeft de keuze tussen een afdruk ( in verschillende maten) of een digitaal exemplaar.

 

(Medaille) winnaars NK 2012
foto: Anita Riemersma

NK2012

Is dit weer een nieuw onaangekondigd beleid van de KNAS. De foto's dienen vrij beschikbaar te zijn voor eenieder. Dit conform beleid van FIE en ECF.

Het is een schande dat dit zo moet.

Wie heeft er nog wel foto's beschikbaar ?

Groet, Louis Hopstaken

 

Beste Louis,

Naast de professionele foto's, waarvoor betaald moet worden, (ook die schoorsteen moet roken), zijn er diverse andere foto's gemaakt. Ook ik heb op het NK foto's gemaakt.
Deze zijn vrij te verkrijgen. Het album is te zien en te downloaden op Facebook (KNAS en HS). Indien je een hoge resolutie wil, dan stuur ik het je op verzoek graag toe.

Karen

 

 


PR Knas

Ilja van Heijningen

 

Beste Louis,

Het beschikbaar maken van foto's die gemaakt zijn door een professionele fotografe op de NK is geen specifiek beleid van de KNAS. Toen het idee opkwam vanuit de organisatie leek het een leuke en positive ontwikkeling. Persoonlijk, als schermer, vind ik het ook leuk en ben ik blij dat er een plaats is waar ik leuke foto's kan vinden. De door mede-schermers en ouders gemaakte foto's zijn niet altijd goed te vinden of in hoge resolutie beschikbaar. 

Jouw opmerking over het beleid vind ik erg interessant. Ik wil het bestuur van de KNAS graag voorzien van goede ideeen, zeker als deze aansluiten bij het beleid van EFC en FIE. Zou jij willen benoemen waar het EFC en FIE beleid op dit punt is geformuleerd? Via welke route kunnen we de professionele FIE foto's gratis opvragen?

Alvast dank voor je hulp en: Van harte gefeliciteerd met de mooie prestaties van afgelopen weekeind!

Groet,

Teun Plantinga 

- Teun Plantinga

 Op de SCA Website staan hele mooie fotos van NK door Nikki genomen!

Haar naam staat er klein op, maar je kan ze gewoon op je FB zetten!

Groeten

Daniel

Daniel Nivard