Schermdocenten gezocht!

Schermacademie Brabant verzorgt schermsportactiviteiten voor het basis- en middelbaar onderwijs, diverse BSO’s en zgn. “naschoolse sport “ organisaties (o.a. “Sjors Sportief”), het  “Sport Expertise Centrum” en bedrijven  in de provincie Noord-Brabant. Daarnaast verzorgt Schermacademie Brabant de clubtrainingen van SV ArgOss in Oss en de dependances in Uden en Sint Michielsgestel.

In verband met uitbreiding  van de activiteiten is Schermacademie Brabant op zoek naar extra docenten voor diverse activiteiten zoals het verzorgen van:

§  Introductielessen/cursussen voor scholen (basis/middelbaar onderwijs)

§  Introductielessen/cursussen voor BSO’s/naschoolse sport organisaties

§  Introductielessen/cursussen in clubverband (dependances)

§  Assisteren/verzorgen van clubtrainingen (dependances) voor jeugd (beginners/gevorderd)

§  Het verzorgen van workshops voor bedrijven/instellingen

De ideale kandidaat is sportief, enthousiast en in staat om zelfstandig schermlessen/-trainingen te verzorgen (in bezit van diploma schermleraar of in opleiding). Hij/zij is bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer, woonachtig in de provincie Noord-Brabant of bereid te reizen. Dagen/tijden zijn in overleg en bij gebleken geschiktheid zijn er mogelijkheden tot het opstarten en runnen van een eigen dependance/satellietvereniging. Vergoeding o.b.v. leeftijd/ervaring/prestatie. De standplaats van Schermacademie Brabant is Oss, maar de activiteiten vinden plaats door de gehele provincie Noord-Brabant.

Ge├»nteresseerden kunnen contact opnemen met  Wojtek van Barneveld: wojtek@schermacademiebrabant.nl of 06-27100197