In het kader van continue ontwikkeling willen we scheidsrechters van de conventiewapens de mogelijkheid bieden jaarlijks gezamelijk een wedstrijd op nivo te jureren. De bedoeling is dat er tijdens die wedstrijd van en met elkaar geleerd kan worden. Natuurlijk doen we ons best het nuttige met het aangename te combineren....

Eerste wedstrijd: Open International d´Antony -dames floret
Als eerste try out is contact gezocht met de organisatoren van het damesflorettoernooi Open International d´Antony in het Franse Antony (regio Parijs). Bij deze B-wedstrijd komt al jaren niet alleen te Franse top zich op het naderende wereldbekerseizoen voortbereiden, maar ook komen er vaak schermsters uit o.a. TBB, Italie en Amerika. In 2014 vindt de wedstrijd plaats op 12 januari.

Het aanbod
We reizen gezamelijk aan op 11 januari. We zetten erop in om jullie de reis en verblijf geheel gratis aan te bieden. Een eigen bijdrage voor maaltijden zal misschien wel nodig zijn.
Tijdens de wedstrijd kunnen wij jureren op nivo, elkaar en collega-scheidsrechters observeren en informatie uitwisselen. Tijdens de maaltijden kunnen wij genieten van de Franse keuken en wijn :-)

Interesse?
Om goede afspraken met de organisatie te kunnen maken moeten we een inschatting van het aantal scheidsrechters kunnen maken. Daarom nodig ik scheidsrechters vanaf nivo 3 uit om zsm doch uiterlijk 1 september 2013 via het mailadres knas.scheidsrechters @hotmail.com hun interesse voor dit initiatief kenbaar te maken. Definitieve toezegging kan later volgen.