SCHEIDSRECHTERSDAG VERPLAATST!

Vanwege een gebrek aan belangstelling heeft de scheidsrechterscommissie besloten om de scheidsrechtersdag te verplaatsen naar zondag 15 september 2024. Deze dag is bedoeld om scheidsrechters met elkaar in contact te brengen en ideeën uit te wisselen over de praktijk van het jureren. Er wordt ook een workshop georganiseerd om onze scheidsrechters voor te bereiden op het nieuwe

KNAS Scheidsrechtersdag 7 juli 2024 + start Niveau 3 opleiding

Op zondag 7 juli 2024 organiseert de KNAS de scheidsrechtersdag. Deze dag is bedoeld om scheidsrechters met elkaar in contact te laten komen en ideeën uit te wisselen over de praktijk van het jureren. Er wordt ook een workshop georganiseerd om onze scheidsrechters voor te bereiden op het nieuwe schermseizoen.

Locatie
Soolancelot

Scheidsrechtersdag zondag 19 maart

Zondag 19 maart wordt op het bondsbureau in Nieuwegein de Scheidsrechtersdag georganiseerd. De geregistreerde schermscheidsrechters hebben hier op 10 januari een uitnodiging voor ontvangen. Helaas bereiken ons geluiden van scheidsrechters die deze uitnodiging óf niet hebben ontvangen óf niet hebben gezien. Ook hen stellen we graag in de gelegenheid om zich aan te melden. Op

Hulde scheidsrechterscarriere Eyad Said

Dit jaar heeft Eyad Said de respectabele leeftijd van 60 jaar bereikt. Dit is uiteraard een heugdelijk feit, maar sinds een aantal jaar is dit helaas de verplichte pensioenleeftijd voor FIE scheidsrechters. Eyad is al jarenlang een veel geziene scheidsrechter in Nederland en het buitenland en daarom staan we graag stil bij de gelegenheid van zijn FIE-pensioen.

Opleidingen

In het seizoen 2012-2013 heeft de scheidsrechterscommissie in samenwerking met Veilig Sport Klimaat de scheidsrechtersopleiding herzien. De opleiding die hieruit is voortgekomen is sinds het seizoen 2013-2014 NOC-NSF geaccrediteerd. In het seizoen 2019-2020 is hierop een vernieuwingsslag uitgevoerd.

Drie geslaagden scheidsrechters examen

Tijdens het Jeugdpuntentoernooi  (JPT) dat werd georganiseerd door Sv Trefpunt uit Vlaardingen, hebben drie kandidaten het scheidsrechtersdiploma behaald. De examens werden afgenomen onder begeleiding van Erik Bel, Opleider Scheidsrechters.

Wij feliciteren de volgende geslaagden en wensen hen veel plezier en succes bij hun activiteiten als scheidsrechter.

Pages

Subscribe to Scheidsrechter