Op www.talentboek.nl kunnen jonge sporttalenten zichzelf presenteren aan alle Nederlandse sportliefhebbers. Talentboek biedt de mogelijkheid tot het sponsoren van dit talent middels donaties; zo kunnen donateurs sporters helpen bij het realiseren van hun sportieve dromen.
Topsport Rotterdam (partner van de NK Schermen) organiseert samen met Talentboek de actie: ‘Talent van de Week’. Wekelijks wordt aandacht besteed aan een sporter uit Rotterdam en omgeving. De sporter in kwestie krijgt een artikel in De Telegraaf en een speciale prijsvraag.

Talentboek verloot 10 VIP-kaarten voor het NK Schermen van 18-19 april in Rotterdam. In navolging op de publicatie in de Telegraaf heeft Topsport Rotterdam de actie beschikbaar gesteld voor donaties op alle schermtalenten op talentboek.nl
Je maakt kans op deze kaarten door:

1. Één van de schermers op Talentboek te sponsoren middels een donatie. Alle schermers zijn hier te vinden. 
2. Doneer je vóór 7 april, dan doe je mee automatisch aan de actie. Je ontvangt bericht van Talentboek wanneer je geselecteerd bent.

Meer informatie over de actie en begeleidend artikel over Talent van de Week - Roy van Gilst,  is te vinden op: http://www.talentboek.nl/nieuws-talenten/item/1375-telesport-talent-roy-van-gilst