Op woensdagavond 9 december vanaf 19.30 organiseert de KNAS een bijeenkomst omtrent het Nationaal Trainingsprogramma voor degen. Tijdens de informatieavond zullen bestuurslid topsport Etienne van Cann en bondscoach Gabor Salamon het programma verder toelichten. De afgelopen maanden hebben schermers al kennis kunnen maken met het programma en de lesmethoden van de bondscoach. Deze informatieavond is vrij toegankelijk voor alle wedstrijdschermers die de ambitie hebben om deel te nemen aan het EJK en/of JWK én zich hierin willen laten begeleiden door bondscoach Gabor Salamon. 

LET OP: de in eerdere berichtgeving genoemde schermers vormen een voorselectie. Deze selectie is dus niet definitief en ook niet volledig. De uiteindelijke selectie van het Nationaal Trainingsprogramma zal eind december bekend worden gemaakt. Over de procedure van aanmelden en opzet van de selectie zullen tijdens de informatieavond en na afloop via de KNAS-website aanvullende mededelingen worden gedaan.
 

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn? Meldt u dan aan vóór dinsdagavond 8 december aan via topsport@knas.nl en laat weten met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Ook trainers die het belang van onderlinge samenwerking onderschrijven nodigen wij uit om bij de avond aanwezig te zijn.

De avond zal gehouden worden op woensdag 9 december om 19.30 in het Frans Otten Stadion, te Amsterdam.

Adres:
Frans Otten Stadion
IJsbaanpad 43
1076 CV Amsterdam

De bijeenkomst vindt plaats in één van de vergaderzalen boven bij het Frans Otten Stadion. Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan kunt u bericht sturen naar topsport@knas.nl

Met vriendelijke groet,

Etienne van Cann