Tijdens de Olympische Spelen in Rio wordt het strand van Scheveningen omgetoverd tot een sportstrand waar de Olympic Experience wordt georganiseerd. Het evenement vindt plaats van 6 tot en met 21 augustus, precies de periode dat de Spelen in Rio worden gehouden. Het evenement, dat dagelijks is geopend van 10:00 tot 00:00 uur, gaat zo’n 5000 bezoekers per dag  trekken. Het biedt sportfans - jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Den Haag zelf te sporten, sport te kijken op een reusachtig scherm én de Olympische Spelen optimaal te beleven.

‘Beleef de Spelen van Rio op het sportstrand van Den Haag!’

Ook Schermen!
Gedurende alle 16 dagen van de Olympic Experience verzorgen meer dan 25 sportbonden dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur een uitgebreid aanbod aan sportactiviteiten. De KNAS zal ook aanwezig zijn om alle bezoekers een wapen in handen te geven. Het sportstrand biedt de mogelijkheid om ook onze sport te laten zien. Zelf kan men proberen om op een elektronisch oefenbord te steken. Op 9 augustus, als in Rio heren degen op het programma staat zullen er diverse demonstraties zijn op het hoofdpodium. 

Help jij mee met de promotie van Schermen?

Hoe mooi de kans ook is om onze sport te kunnen promoten op zo een groot en speciaal evenement als de Olympic Experience... we kunnen dit niet zonder een enthousiast team van vrijwilligers. Lijkt het je wat om op een voor Nederland uniek sportevenement aanwezig te zijn en mee te werken aan de promotie van schermen? Aarzel dan niet en meld je aan als vrijwilliger!

In de periode van 6 tot en met 21 augustus zijn wij per dag op zoek naar ongeveer 3 enthousiaste vrijwilligers (16 jaar of ouder en minimaal 4 dagen beschikbaar) die ons komen ondersteunen bij de schermactiviteiten. We maken een verdeling in twee dagdelen van 09:45 tot 14:30 uur en van 14:30 tot 18:15 uur. Wij zorgen voor consumpties, lunch, een gaaf shirt voor tijdens en na het evenement, (gedeeltelijke) reiskostenvergoeding en uiteraard een unieke ervaring.

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Stuur dan een E-mail naar info@knas.nl. Opgeven kan tot 18 juli. Voor meer informatie over de Olympic Experience:  https://teamnl.org/olympicexperience. Bekijk ook de promovideo!

Tot op de Olympic Experience!