Zoals u weet zijn afgelopen week de Europese Jeugd Kampioenschappen in Sochi begonnen. De nederlandse scheidsrechters Remco Middelveld en Martijn de Haas reisden al eerder deze week af om deel te nemen aan de theorie- en video examens, om internationaal scheidsrechter te worden.

Gisteren behaalde Remco Middelveld zijn licentie op degen na zijn praktijkexamen, en vandaag heeft ook Martijn de Haas zijn licentie op floret behaald. 

Beide scheidsrechters hebben het hele jeugdschermseizoen op diverse wedstrijden laten zien dat ze tot de top behoren en hebben dit bekroond met hun FIE-B licentie. De scheidsrechterscommissie feliciteert beiden met dit prachtige resultaat!

Wij wensen hen een voorspoedige scheidsrechterscarrière. 

Béla Roesink
Voorzitter K.N.A.S. scheidsrechterscommissie

Béla, middels jou wil ik graag de hele commissie feliciteren. Een goed resultaat en nog veel meer in het vat om hier de komende tijd mee door te gaan. Ik weet dat er nog genoeg op stapel staat en het bondsbestuur is heel blij dat jullie je hier zo geweldig voor inzetten. Dit lost zeker niet alle problemen op, maar het is wel een grote stap in de goede richting.

Bert van de Flier